Hulp nodig bij
het regelen van
uw geldzaken?

Dan kan beschermingsbewind, ook wel bewindvoering
genoemd, een oplossing zijn. Beschermingsbewind is een
wettelijke maatregel die door de kantonrechter wordt
opgelegd aan mensen die hun geldzaken (tijdelijk) niet zelf
kunnen regelen.

hand-geldzaken

Budget Consulaat verzorgt beschermings
bewind

Als u, om wat voor reden dan ook, financieel overzicht mist, ontstaan er vaak problemen. U kunt letterlijk in de kou komen te staan omdat rekeningen te laat of helemaal niet betaald worden, schuldeisers zich melden of u niet aan uw vaste lasten kunt voldoen. Met een bewindvoerder van Budget Consulaat kunt u dit voorkomen. Wij brengen uw situatie in kaart en samen gaan we, zolang als nodig is, werken aan een oplossing.

Contact
check
Persoonlijk
check
Betrokken
check
Betrouwbaar
check
Transparant
ouderen

Waarom een
bewindvoerder van
Budget Consulaat?

Persoonlijk

Bij ons heeft u een vaste bewindvoerder die volledig op de hoogte is van de situatie.

Betrokken

Wij werken niet voor u, maar mét u aan oplossingen, en zetten daarbij ook graag een stapje extra door proactief te adviseren.

Betrouwbaar

Een bewindvoerder van Budget Consulaat is een vertrouwenspersoon voor u, waarbij alles wat wordt besproken ook echt vertrouwelijk blijft.

Transparant

Wij laten zien wat er met uw geld gebeurt.


Een scheiding, een baan kwijtraken, een ziekte of beperking, verslaving of oplopende schulden kunnen oorzaken zijn van het verliezen van het overzicht over financiën. Budget Consulaat staat klaar voor mensen die (tijdelijk) niet zelf in staat zijn om voor hun eigen geldzaken te zorgen.

Lees meer

Opdrachtgevers uit
de zorgverlening

Zorgverleners, zorginstellingen, maatschappelijk werk of andere betrokkenen bij een cliënt zoals notarissen, advocaten of woningcorporaties hebben een belangrijke functie als het gaat om het signaleren van problemen. Als er financiële knelpunten zijn, kunnen zij hun cliënten aanmelden bij Budget Consulaat.

Lees meer